Gastenverblijf

Het gastenverblijf bestaat uit een 1- en een 2-persoonskamer en badkamer. De 2-persoonskamer heeft twee aparte bedden en een smart tv. Een verblijf in het gastenverblijf is uniek. De locatie ligt op wandelafstand van de Waddenzee (Werelderfgoed UNESCO waaronder o.a. het natuurreservaat de Peazemerlannen valt) en vanuit de kamers kijkt u naar het open gebied richting Holwerd en de dijk. Een dagje naar Ameland is een aan te raden uitje, op de fiets is het een klein half uurtje. Een dames toerfiets is bij ons te huur voor €10,00 per dag, in de omgeving zijn meerdere fietsen te huur. Ook het prachtige eiland Schiermonnikoog is een aanrader. De veerhaven in Lauwersoog is in 20 minuten te bereiken met de auto. Vestingstad Dokkum (8 km) is eveneens een bezoek waard. De stad ademt nog altijd de historische sfeer uit met trapgevels, grachten en bolwerken. Gezellige cafés, restaurants en winkels in oude panden maken het bezoek zeer aangenaam. Leeuwarden (30 km) en Groningen (53 km) zijn steden die ook goed te bereiken zijn.

Wanneer u bij ons een kamer boekt, dan heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de zaalruimte. De ruimte is onder andere te gebruiken voor het nuttigen van de maaltijden, of even gezellig wat te drinken. Er is een keuken aanwezig. Mocht de zaal bezet zijn dan stellen we u daar van op de hoogte en bieden we u de mogelijkheid om op de kamer uw ontbijt te nuttigen.

Wij hebben in samenwerking met supermarkt SPAR Herder een ontbijtvoucher per persoon voor u klaar liggen. U kunt zelf uw ontbijt ophalen en samenstellen. De supermarkt is aan de overkant van de straat.

Het is mogelijk om aan een yogales mee te doen op vrijdagochtend in de zaal. Ook is de mogelijkheid om een privé les te volgen. Hiervoor kunt u contact op nemen met Alline van der Meulen. Dit kan via haar website allinevandermeulen.nl of op telefoonnummer 06 18 45 95 78.

Prijzen

1-persoonskamer €50,00

2-persoonskamer €70,00 (bij beschikbaarheid en in overleg is het mogelijk de kamer met €10,00 extra te boeken voor privé badkamer)

De ontbijtvoucher is hierbij inbegrepen. De prijs is inclusief toeristenbelasting. Boekt u meer dan 3 nachten achter elkaar dan krijgt u een korting van €50,00 op het totaalbedrag.

Boekingen

U kunt via onderstaande reserveringsmodule een boeking doen.

Reviews

Reviews van bed en breakfast BenThuisTernaard in Ternaard